Agenda

Buitenland: Italië, Spanje, Mexico

In september presenteert Frank de Italiaanse vertaling van De kosmische komedie in Milaan (festival Belville, 16 september), Ferrara (festival Internazionale, 30 september), Belluno(boekhandel, 3 oktober) en Triëste (festival Barcolana, 4 oktober)In november volgt de lancering van de Spaanse vertaling van Wij, de mens in Guadalajara. Mexico (Feria del Libro, vanaf 25 november).

Jubileumeditie De Graanrepubliek 25 jaar

De feestelijke jubileumeditie van De graanrepubliek 25 jaar verschijnt 10/10. 'Wat beweegt de boer? Waar liggen de wortels van zijn trots?' Gebonden, 36e druk en uitgebreid met een actueel slotakkoord.

10/10. Feestelijke presentatie in reisboekhandel De Evenaar, Singel 82 te Amsterdam, op dinsdag 10 oktober van 17 tot 19 uur, (RSVP bij gastheer/boekhandelaar Coen Borgman info@evenaar.net)

3/10. Signeersessie en meer bij boekhandel Godert Walter in Groningen van 17 tot 19 uur, waarbij ook vertaler Sies Woltjer van de partij zal zijn: we houden 'Groanrepubliek' ten doop, de Groninger vertaling van de jubileumeditie.

4/10. Idem, maar dan grootser van opzet, in Bad Nieuweschans, met oa zanger Alex Vissering die het beroemde lied De groanrepubliek ten gehore zal brengen. Schrijver-columnist Herman Sandman, burgemeester Cora-Yfke Sikkema en de brouwers van coópratie De graanrepubliek die een speciaal Groanrepubliek-bier zullen introduceren, met het omslag van de Gron in ger editie op het etiket. Oude treinremise, waarschijnlijk vanaf 16 uur.