Agenda

Excursies naar Darp en Graanrepubliek!

Verwacht in juni: lezingen rond 'De slag om Srebrenica' (11 juli 25 jaar geleden). Nu al (vrijblijvend) te boeken: Reprise van de excursie 'De wereld volgens Darp. De nagalm van de Koude Oorlog sinds de val van de Muur' op 30 augsutus vanuit Asgard-hotel in Groningen! Na de zomer is Frank te gast in Gothenburg en Stockholm voor de Zweedse vertaling van 'Wij, de mens.' Ook is hij in Leeuwarden bij Tresoar (17 september, lunchlezing)

'Darp' on Tour 30/31 augustus 2020

Tweedaags arrangement ism Asgard-reizen: een lezing van Frank over het einde (en de mogelijke terugkeer) van de Koude Oorlog, een overnachting in het Asgard-hotel (Groningen), ontbijt plus een excursie door het decor van 'De wereld van volgens Darp' (Drenthe) waar tot 1992 kernwapens lagen opgeslagen. Lunch. 8/9 maart 2020!

Graanrepubliek on Tour 7/8 juni 2020

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. Nieuwe reisdata: 7/8 juni 2020. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

2 juni 2019
Franks Brainwash Talk op NPO2

Op zondagmiddag 10 maart hield Frank een van de 'Brainwash talks 2019' in theater De Brakke Grond, Amsterdam. Er zijn opnames gemaakt voor uitzending op NPO2, bij Human. Titel van Franks voordracht: 'Found in translation'. Terugkijken via NPO Start Uitzending Gemist.

2 jun

Cursus literaire journalistiek

Ook in het voorjaar van 2020 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman (2x) verzorgen beiden gastlessen. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).