Agenda

Lezingen en lancering 'In het land van de ja-knikkers'

Ook dit voorjaar is Frank op lezingentournee over zowel zijn jongste boek 'Een woord een woord' als de nieuwe bundel 'In het land van de ja-knikkers'. Tot aan de zomer doet hij in ieder geval nog de volgende plaatsen aan: Maasmechelen, Amsterdam, Groningen, Dwingeloo, Montpellier, Cagliari (Sardinië), Sarajevo, Bloemfontein (Zuid-Afrika).

1 juni 2018
In Amsterdam, over Srebrenica

Op vrijdag 1 juni vertelt Frank in de Amsterdamse boekhandel Pegasus over Srebrenica en ex-Joegoslavië. De deelnemers krijgen ook een presentatie over een bijzondere reis naar Bosnië onder leiding van twee bevlogen historici (te houden in het najaar). Aanvang 17 uur.

1 jun

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. In 2018 op 22/23 juli. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

14 juni 2018
GoedVerhaal!
Reportageschrijvers in de Groninger Der Aa-kerk,

Op initiatief van Henk Blanken (zijn boek 'Je gaat er niet dood aan' is dan pas verschenen) vertellen tien reportageschrijvers met een Groninger connectie over hun werk. Onder wie Querido Fosfor-auteur Rob Zijlstra ('Het drama van Baflo'), Karin Sitalsing ('Boeroes') en Fleur van der Bij ('De Nijl in mij'). Frank zal worden geïnterviewd door Greta Riemersma en Henk Blanken door Sander Koenen. Inloop 19.30 uur - niet te missen.

14 jun
16 juni 2018
Frank in Dwingeloo - op festival Zomerzinnen

Zaterdag 16 juni - Dwingeloo. Het prachtige Zommerzinnen-festival. Frank is er bij dit jaar. Tijdstip wordt nog bekend gemaakt.

16 jun

Cursus literaire journalistiek

Ook in de herfst van 2018 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).