Agenda

Lezingen en lancering 'In het land van de ja-knikkers'

Ook het komende seizoen gaat Frank op lezingentournee over zowel zijn jongste boek 'Een woord een woord' als de nieuwe bundel 'In het land van de ja-knikkers'. Dit voorjaar doet hij in ieder geval de volgende plaatsen aan: Wageningen, Haaksbergen, Tiel, Padua (IT), Milaan, Leiden, Oudtshoorn (Zuid-Afrika), Montpellier.

9 maart 2018
'Anatomische schrijfles'

Op de 100e Dies Natalis van de universiteit van Wageningen verzorgt Frank een van de speciale 'masterclasses': hij ontleedt met scalpel en Stanley-mes zijn boek 'El Negro en ik' - onderwijl vertellend over zijn werk en werkwijze.

9 mrt

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. In 2018 op 22/23 juli. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

11 mrt 2018
'In het land van de ja-knikkers' - Frank in Middelstum

Op uitnodiging van de Culturele Raad Middelstum ism de bibliotheek komt Frank op zondagmiddag 11 maart vertellen over zijn werk, in het bijzonder over zijn boek In het land van de ja-knikkers. (Drentse olie, Groninger gas...) Aanvang 15.30 (!) uur.

11 mrt
14 maart 2018
Frank in Haaksbergen

In theater De Kappen, op uitnodiging van de kunstkring en de bibliotheek, komt Frank op 14 maart vertellen over zijn werk in Haaksbergen. Aanvang 20 uur.

14 mrt
15 maart 2018
Frank in Tiel

Het boekenweekthema 'natuur' sluit mooi aan bij Franks boek 'In het land van de ja-knikkers' - of is het andersom? In Tiel wordt hij ge├»nterviewd door mede-Assenaar Roel Knijff. Aanvang 19 30 uur.

15 mrt

Cursus literaire journalistiek

Ook in het voorjaar van 2018 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).