Agenda

Lezingen en lancering 'Wij, de mens'

Aansluitend op de lancering van 'Wij, de mens' (op 9 oktober) gaat Frank op lezingentournee naar aanleiding van zijn nieuwe boek. Tot aan kerst doet hij in ieder geval de volgende plaatsen aan: Leiden, Groningen, Assen, Rotterdam, Den Haag, Brussel, Franeker, Beilen, Antwerpen en Gent.

24 november 2018
Frank in Frankrijk

Op 23 en 24 november is Frank te gast in Toulouse. Op het literaire festival Marathon des mots komt hij vertellen over La vallee tueuse (Stikvallei) en de aankomende vertaling van Een woord een woord (Soldats de la parole).

24 nov
28 november 2018
Frank in Meppel
Boekhandel Riemer, Woldstraat 5

Woensdagavond 28 november: Frank komt vertellen over zijn nieuwe (10e) boek 'Wij, de mens' bij boekhandel Riemer te Meppel. Inloop vanaf 19 30, lezing 20 uur.

28 nov
30 nov 2018
Frank in Groningen
Boekhandel Riemer, Nieuwe Ebbingestraat 1

Op 30 november: Frank komt vertellen over zijn nieuwe (10e) boek 'Wij, de mens' bij boekhandel Riemer te Groningen. Inloop vanaf 19 30, lezing 20 uur.

30 nov
27 november 2018
Frank in Beilen, boekhandel Het Logboek

Dinerlezing over 'Wij, de mens'. Georganiseerd door Otto Krediet van boekhandel Het Logboek. Wijster, cafe De zwarte van Loon. Aanaang 20 uur (ook zonder diner vooraf te bezoeken!)

27 nov
2 december 2018
Frank bij Lezen op Zondag in Gent

Lezen op Zondag is een belevenis. Organisator Cyril van Tilborgh weet elke editie een heerlijk (!) programma op te dienen. Frank mag op reprise, hij wordt tussen de gangen van de brunch door ondervraagd over 'Wij, de mens' door Lukas de Vos. Met onder meer Lieve Joris en Jan Mulder.

2 dec
9 december 2018
Frank in Wijhe

Op zondagmiddag 9 december komt Frank in de (verwarmde) kerk van Wijhe  vertellen over zijn tiende, en meeste ambitieuze boek totnutoe, 'Wij, de mens'. Aanvang 15 uur.

9 dec
15 december 2018
Frank op Festival in Gent

Op zaterdagmiddag 15 december gaat niemand minder dan Beatrice Delvaux in gesprek met Frank Westerman over 'Wij, de mens' op het Festival der gelijkheid in Gent. Daags tevoren treedt Frank op in de boekenclub, behorend bij het festival.

15 dec

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. Nieuwe reisdata (zomer 2019) volgen. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

Cursus literaire journalistiek

Ook in het voorjaar van 2019 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).