Agenda

Lezingen en lancering 'In het land van de ja-knikkers'

Ook dit najaar gaat Frank op lezingentournee over zowel zijn jongste boek 'Een woord een woord' als de nieuwe bundel 'In het land van de ja-knikkers'. Na de zomer doet Frank in ieder geval de volgende steden aan: Amsterdam, Schiedam, Nijkerk, Ferarra, Milaan, Palermo, Rome en Kortrijk (BE).

28 sep 2017
'Een woord een woord'/'In het land van de ja-knikkers'
Frank in Schiedam

Op donderdagavond 28 september wordt Frank in de openbare bibliotheek van Schiedam geïnterviewd over zijn werk, in het bijzonder over Een woord een woord en In het land van de ja-knikkers. Aanvang 20 uur.

28 sep
1 tot 4 oktober
Frank in Italie
Tour lancering I soldati dell parole

Voor de presentatie van de Italiaanse vertaling van Een woord een woord reist Frank begin oktober door Italië. Hij is te gast op het Internationale literatuurfestival van Ferarra (1 okt), in boekhandels in Milaan (2 en 3 okt) en op het Festival delle Litterature Migranti in Palermo (4 okt). Op 27 oktober is hij te gast in Rome op het boekenfestival van onafhankelijke uitgevers aldaar.

20 sep

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. In 2017 op 16/17 juli en op 25/26. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

Cursus literaire journalistiek

Ook in het najaar van 2017 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).