Agenda

Lezingen en lancering 'In het land van de ja-knikkers'

Ook in het nieuwe jaar gaat Frank op lezingentournee over zowel zijn jongste boek 'Een woord een woord' als de nieuwe bundel 'In het land van de ja-knikkers'. Sinds de lancering van de bundel in Groningen doet Frank de komende tijd nog de volgende steden: Amsterdam, Groningen, Wageningen, Kortrijk, Madrid en Padua.

8 mei 2017
'Een woord een woord'
Debat over de nasleep van de treinkapingen

Op maandagavond 8 mei neemt Frank in De Balie deel aan het debatprogramma 'Mena Muria, een treinkaping in de polder', in het bijzonder over de nasleep van de treinkaping bij De Punt, dit jaar 40 jaar geleden. Samen met Silvia Pessireron. Aanvang 20 30 uur.

8 mei

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. In 2017 op 16/17 juli en op 25/26. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

mei 2017
Na terugkomst van een researchreis (voor een nieuw boek):
Franks optredens in mei 2017

18 mei: Madrid, presentatie Spaanse Stikvallei. In samenwerking met uitgeverij Siruela en de Nederlandse ambassade.

19 mei: Madrid, Frank bij workshop vertalen over Een woord een woord, ism met het Nederlands Fonds voor de Letteren.

18 mei

Cursus literaire journalistiek

Ook in het najaar van 2017 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).