Agenda

Lezingen en lancering 'In het land van de ja-knikkers'

Ook in het nieuwe jaar gaat Frank op lezingentournee over zowel zijn jongste boek 'Een woord een woord' als de nieuwe bundel 'In het land van de ja-knikkers'. Na de zomer doet Frank in ieder geval de volgende steden aan: Ferarra (IT), Kortrijk (BE), Amsterdam en Padua (IT).

28 sep 2017
'Een woord een woord'/'In het land van de ja-knikkers'
Frank in Schiedam

Op donderdagavond 28 september wordt Frank in de openbare bibliotheek van Schiedam ge├»nterviewd over zijn werk, in het bijzonder over Een woord een woord en In het land van de ja-knikkers. Aanvang 20 uur.

28 sep

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. In 2017 op 16/17 juli en op 25/26. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

Cursus literaire journalistiek

Ook in het najaar van 2017 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).