Agenda

Lezingen en lancering 'In het land van de ja-knikkers'

Ook het komende seizoen gaat Frank op lezingentournee over zowel zijn jongste boek 'Een woord een woord' als de nieuwe bundel 'In het land van de ja-knikkers'. Deze winter doet hij in ieder geval de volgende plaatsen aan: Purmerend, Ermelo, Den Haag, Lochem, Haaksbergen, Tiel, Oldeberkoop, Padua (IT), Oudtshoorn (Zuid-Afrika), Montpellier.

18 januari 2018
Frank op NPO2
Co-presentatie 4-delige tv-serie De Brug

Vanaf 4 januari is Frank te zien in de 4-delige serie De Brug (NPO 2, 21 15 uur). Samen met Maite Vermeulen van De Correspondent onderzoekt hij telkens twee gescheiden werelden aan weerszijden van een beroemde brug. Afl 3: CCC-brug over de Mississippi, New Orleans, 12 1/2 jaar na orkaan Katrina.

18 jan

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. In 2018 op 22/23 juli. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

11 jan 2018
Frank in Purmerend
"NieuwenhuijzenLezing" over het vrije woord

Op uitnodiging van de bibliotheek Purmerend en het Waterlandsarchief houdt Frank de jaarlijkse "Nieuwenhuijzenlezing" over het vrije woord, naar aanleiding van zijn boek 'Een woord een woord'. Aanvang 20 uur. Waterlandlaan 40, Purmerend.

11 jan
18 januari 2018
Frank in Ermelo
Lezing over werk en werkwijze

Op uitnodiging van Stichting "De Dialoog" is Frank te gast op 18 april. Hij komt vertellen over recent werk (oa Een woord een woord, In het land van de Ja-knikkers) en zijn werkwijze. Raadhuisplein 4. Aanvang 20 uur.

18 jan
20 januari 2018
Frank op festival Winternachten, Den Haag
Tweegesprek met Mohsin Hamid

In het zaterdagmiddagprogram van het Haagse festival Winternachten gaat Frank een tweegesprek aan met de Pakistaanse auteur van onder meer 'Exit West' en het verfilmde 'The reluctant fundamentalist': Mohsin Hamid. Aanvang 14 45 uur.

20 jan
3 februari 2018
Frank in Oldeberkoop

In hotel/restaurant Lunia houdt Frank op zaterdagavond 3 februari een lezing over zijn werk, waaronder Een woord een woord en In het land van de ja-knikkers.

3 feb
15 feb 2018
'Een woord een woord'/'In het land van de ja-knikkers'
Frank in bibliotheek Lochem

Op uitnodiging van de bibliotheek komt Frank op donderdagavond 15 februari vertellen over zijn werk, in het bijzonder over zijn boeken Een woord een woord en In het land van de ja-knikkers. Aanvang 19.30 (!) uur.

15 feb

Cursus literaire journalistiek

Ook in het voorjaar van 2018 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).