Agenda

Lezingen en lancering 'In het land van de ja-knikkers'

Ook dit najaar gaat Frank op lezingentournee over zowel zijn jongste boek 'Een woord een woord' als de nieuwe bundel 'In het land van de ja-knikkers'. Na de zomer doet Frank in ieder geval de volgende steden aan: Amsterdam, Schiedam, Nijkerk, Ferarra, Milaan, Palermo, Rome en Kortrijk (BE).

10 okt 2017
'Een woord een woord'/'In het land van de ja-knikkers'
Frank in Nijkerk

Op dinsdagavond 10 oktober komt Frank in de openbare bibliotheek van Nijkerk vertellen over zijn werk, in het bijzonder over Een woord een woord en In het land van de ja-knikkers. Aanvang 20 uur.

10 okt
27 oktober
Frank in Rome
Lancering I soldati dell parole

Voor de presentatie van de Italiaanse vertaling van 'Een woord een woord' is Frank op 27 oktober te gast op het literatuurfestival van onafhankelijke uitgevers aldaar.

27 okt
12 november 2017
Frank in 'het penhuis' - Kortrijk
Interview over zijn werk

Op uitnodiging van Het Penhuis wordt Frank aldaar ge├»nterviewd over zijn werk door Piet Devos. Schouwburg Kortrijk. Zondagochtend 10 30 uur.

12 nov

Cursus literaire journalistiek

Ook in het najaar van 2017 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).