Agenda

Lezingen en lancering 'Wij, de mens'

Terwijl 'Wij, de mens' z'n vierde druk beleeft gaat Frank op lezingentournee. Deze zomer doet hij Parijs, Bratislava, VenetiĆ« aan PLUS: (Oost)-Groningen ('De graanrepubliek on tour'-excursie, op 16 en 17 juni). Na zijn gastschrijverschap aan de universiteit van VenetiĆ« (sept/okt) presenteert hij 'De wereld volgens Darp' (begin november), gevolgd door nieuwe lezingen.

15 juni 2019
Frank over 'Dier, bovendier' (in Bratislava)

Presentatie 'Cista biela rasa' (Dier, bovendier' in het Slowaaks) op het BRAK-literatuurfestival van Bratislava.

15 jun

Graanrepubliek on Tour

Reprise: tweedaags arrangement ism Asgard-reizen in Groningen, bestaande uit een lezing, een hotelovernachting en een excursie olv Frank door de Nederlandse en Duitse Dollardpolders. Nieuwe reisdata: 16 /17 juni. Aanleiding is de jubileumeditie van De graanrepubliek '10 jaar later', die is uitgebreid met een actueel slothoofdstuk.

2 juni 2019
Franks Brainwash Talk op NPO2

Op zondagmiddag 10 maart hield Frank een van de 'Brainwash talks 2019' in theater De Brakke Grond, Amsterdam. Er zijn opnames gemaakt voor uitzending op NPO2, bij Human. Titel van Franks voordracht: 'Found in translation'. Terugkijken via NPO Start Uitzending Gemist.

2 jun

Cursus literaire journalistiek

Ook in het najaar van 2019 organiseert Judith Koelemeijer haar inmiddels beroemde cursus literaire journalistiek. Jan Brokken en Frank Westerman verzorgen beiden een gastles. De inschrijving is geopend (maximaal 12 deelnemers).